Menu
Ons Genoegen
Menu Nu reserveren

Uitvoeringen maart 2020 uitgesteld – nieuwe data volgt!

Geplaatst op 27 februari 2020, 23:10

Lees meer

16 & 17 maart 2018

Geplaatst op 11 februari 2018, 21:24

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart is het weer zo ver! Dan presenteert Toneelvereniging Ons
Genoegen een blijspel onder regie van Peter Smit. Het stuk waar de spelers al weken voor repeteren heet “Bloemen, zweet en tranen voor een dokter”, geschreven door Jolanda van der Meijden.

Het stuk speelt zich af in de huisartsenpraktijk van een klein dorpje, waar bijna iedereen elkaar kent. We volgen de gebeurtenissen in het kantoor van de assistente en het kantoor van de huisarts. Deze twee jonge mensen zijn erg verliefd op elkaar, maar zijn beide te verlegen om dat te vertellen. Als er dan toch schot in de zaak lijkt te komen, gooit de plaatselijke tweeling roet in het eten. Zij zijn zelf stapelgek op de dokter en behoorlijk jaloers uitgevallen. Gelukkig zijn er ook mensen in het dorp die de dokter en zijn assistente wel graag samen zien. Zij zetten zich gezamenlijk in om dit verhaal tot een goed einde te brengen. De bijzondere patiënten zorgen ervoor dat er nog veel meer te beleven valt in de praktijk en er hangt zelfs nog meer liefde in de lucht.

20:00 Café ’t Centrum
Entree € 8,50

Lees meer

Ons Genoegen

Geplaatst op 28 maart 2016, 18:45

Wij kijken uit naar de uitvoeringen van 2 en 9 april 2016!

Inmiddels zijn wij druk bezig met de voorbereidingen, mocht u nog vragen of opmerkingen hebben aarzelt u dan niet om een bericht te plaatsen.

Lees meer